Buketter och binderier för alla tillfällen i livet.

Veckans alla dagar från din miljömedvetna

och glada florist i Nykarleby

För tretton år sedan satt jag vid köksbordet hemma på Frill och framför mig låg plockepinn-spelet Mikado. Jag skulle praktisera på Asta blomsteraffär och min mamma fick i uppgift att visa mig hur blommornas stjälkar ska placeras när man binder en bukett i spiral.

Jag som hade tänkt bli fotograf och jobba med media började ett halvt år senare studera inom blomsterbranchen. Den där praktikveckan på Astas skulle bli början till det som idag är min passion.

Nu som florist är jag konstnären som jag skulle bli, men instället för paletter och pennor får jag ha levande material i mina händer. Varje bukett är ett konstverk med omsorgsfullt utvalda blommor och genomtänkta placeringar. En unik komposition av färger, former och textur.

  Sandra

I Nykarleby finns kreativa blommor

Floristgaraget är en liten blomsterhandel i centrum av Nykarleby. Här hittar du en kreativ florist som står till din tjänst med alla slags binderier från begravningsbuketter och brudbuketter till uppvaktningsbuketter och den trendiga fredagsbuketten. 

Välkommen att titta runt, känn dig som hemma och ta kontakt om du är i behov av personliga blomsterhantverk. Ha en fortsatt trevlig dag!

IMG_6454.JPG

Buketter

Floristgaraget brudbukett.jpeg

Bröllop

Floristgaraget handbunden begravningsbuk

Begravning

Hälsofrämjande och miljövänligt blombud

Just nu fraktfritt inom Nykarleby centrum

Evenemang hösten 2020

15.12

Pop up försäljning av kransar och buketter. Wargendahls bankgatan 8

27.11

Kransar och buketter finns vid Mat inn under lillajul. Bankgatan 12

22.12

Pop up försäljning av kransar och buketter. Wargendahls bankgatan 8

Ta kontakt om du och din förening vill boka in en workshop av något slag.Ca 7 personer ryms i floristgaraget, för större grupper behöver vi hitta annat utrymme.

  • Facebook
  • Instagram

©2020 av Floristgaraget. 

Krans 5