top of page
  • Skribentens bildHejsandra

Hållbarhetsarbetet i Floristgaraget

Ikväll har jag för andra gången på några månader pratat om det hållbarhetsarbete jag har i Floristgaraget. Det där som har varit så självklart ända från början, men som varken jag eller någon annan någonsin blir klar med.

Reuse är en av de välkända R:en inom hållbarhet och ikväll tog jag steget till ett mindre konkret återbruk. Jag återanvände presentationen från i höstas när Jakobstadsregionen.fi ordnade ett hållbarhetsevenemang. Det är kanske inget man tänker på* när det pratas om återanvändning, att också texter, foton och innehåll av olika slag går att använda igen.


Efter att ha tänkt igenom hållbarhetsarbetet några gånger börjar det äntligen kännas som att jag vet vad det är jag gör. Jag har fått strukturerat en del processer och ser tydligare vilken hållbarhetsaspekt var och en av momenten har.


Nu börjar jag känna mig redo att ta tag i sidan om hållbarhet och verkligen göra det till en plats med mycket och intressant innehåll.


*Om man inte är en erfaren föreläsare eller innehållsproducent förstås.

21 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Jag, kvinnan

Comentarios


bottom of page