top of page
  • Skribentens bildHejsandra

Hållbarhetsevenemang coming up!

God måndag! Här är vädret riktigt höstruskigt och jag känner ingen inspiration alls att gå ut i odlingen. Det finns massor som ska göras, men inget som behöver göras exakt just nu. Därför väljer jag att sitta inomhus idag, chilla och klia katten bakom örat... Sånt som är lite viktigare än de uppgrävda växterna som ligger på en presenning på gräsmattan. De går ingenstans och klarar sig utmärkt i den fuktiga höstluften.


Prioriteringar är A och O om man ska se till sin egen hållbarhet i arbetslivet. Det är en av faktorerna som jag gillar mest med att vara egenföretagare, att man få se till sig själv och ens egna behov. Hållbarhet handlar inte bara om att minska transportsträckor, återanvända och välja miljömedvetet... det handlar också om att jag som människa ska orka hela vägen fram till pension.


Bilden här nedanför är ett exempel på vad jag gjorde i sommar när det kändes som att brudbuketterna upptog all min tankeverksamhet. Fiskade på sjön.
På tal om hållbarhet i arbetslivet ordnar Jakobstadsregionen ett evenemang i ämnet under hållbarhetsveckan (nästa vecka) den 29 september. Evenemanget hålls i Kållby, börjar klockan 13 och slutar 16.30, är kostnadsfritt och bjuder på inspiration så det står härliga till! Jag menar förutom att den svenska tv-profilen Isabelle McAllister är där så kommer yours truly berätta om hållbarhetstänket vid Floristgaraget. Det bjuds också på kaffe och kardemummabullar från Jeriko gård om man är en sån som lockas av något sött och gott (I know I do!).

Visst låter det intressant? Sista anmälningsdagen är nu på fredag 23.9, mer info och anmälningslänk hittar du HÄR. Du får sitta på med mig från Nykarleby om du vill!18 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page