top of page
  • Skribentens bildHejsandra

När värme och ljus räknas

Det känns lyxigt att ha ett svalare utrymme att använda när plantor ska drivas upp i förväg. De får verkligen inte för varmt och behöver inte heller vattnas stup i kvarten. Omgången på bilden är den som jag sådde förra veckan och först idag vattnade jag dem efter sådd.


De lite längre hunna rotselleri, pensé och purjolök vattnar jag nästan ännu mer sällan. Vi kan säga att jag förbereder dem för en varm och torr sommar ifall vi råkar få en sån.


Det är det här som händer när förhållandet mellan värme och ljus är som det ska. Växterna trivs och behöver inte daltas med.


och vet du vad! Jag lovade en beginners guide to grönsaker, så den ska jag försöka knåpa ihop nu i dagarna!

7 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page