top of page
  • Skribentens bildHejsandra

Påskbuketterna 2021

Det känns nästan som att tiden springer ifrån mig så här års. Påsken dök upp som en häxa vid dörren och tog slut lika snabbt som påskgodiset i skålen. Häxorna var det minsann gott om i år när den nya traditionen med ballong vid vägen och en skål där påskhäxorna fick förse sig själva med godis i utbyte mot ett kort kom. Jag gillade idén och hade tyckt om konceptet också på tiden när jag gick påskhäxa.


Påskfärgerna är riktiga favoriter för mig. Det är en av de få gånger som gula blommor mer eller mindre är ett måste i buketter, så då passar jag på att njuta av kombinationer med påskliljor, tulpaner och annat glatt. Nu är folket mätt på färgen gul en tid framöver och jag får ställa in fokus på pastelliga vårblommor istället i väntan på midsommargult!


Här är ett par guldgula påskbuketter att minnas och se fram emot igen till nästa år. Vilken är din favorit?
Glad påsk så här lite i efterskott!

26 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page