top of page
  • Skribentens bildHejsandra

Trädgårdssöndag


En solskenssöndag som den här gör man bäst i att klä på sig ordentligt (+5°C är inget att leka med) och gå ut för att förbereda inför vintern.


Ett barn räfsade löv och förtjänade till sig lite mer skärmtid, det andra barnet hängde mest på lekstugans tak medan min man flyttade en blåbärtry-buske och plockade ihop trampolinen.


Jag själv satt i odlingen och petade ner tulpanlökar mitt i dahliabäddarna och i andra odlingslådor där sommarblommor ska planteras till våren. Det känns fantastiskt att ha rensat och förberett så många lådor redan nu i höst. Nu hoppas jag bara att inte alltför mycket fröogräs växer upp igen.


De två närmsta dagarna ser också ut att innehålla solsken, då ska jag passa på att fortsätta så mycket ryggen nu orkar med.

Liknande inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page