top of page

Stadskärnan

När vädret tillåter hoppar jag gärna upp på cykeln för att leverera blommor inom centrum av Nykarleby. Är du osäker på om mottagaren bor inom gränserna, ta kontakt så kontrollerar vi saken.
Leveransavgift 2€

Nykarlebynejden

Utanför stadsgränserna och längre bort kan det ibland vara nödvändigt att använda bil. Då passar jag gärna på att göra något annat på samma resa, som att hämta barn eller handla mat. Vid längre resor kan jag anlita vår lokala budfirma Nykarlebud. Leveravgift 5-15€ beroende på avstånd

Långdistans

Jag kan också hjälpa dig med att förmedla blombud till andra städer.

Med våra korta sträckor här i Nykarleby känns det många gånger onödigt att skicka blommor med bil. Därför har jag valt att ha alternativet ”miljövänligt” som (i mån av möjlighet) innebär att jag sätter mig på cykeln och susar nerför vattentornsbacken med ditt blombud. Förmånligt för dig, hälsofrämjande för mig! Leveransavgiften är 3,50 € (inom stadskärnan) oavsett hur jag levererar.

Hur gärna jag än vill så räcker min kondition inte till för att cykla ut till byarna. Därför behöver jag förlita mig på motorfordon vid längre sträckor. Har jag inte tillgång till egen bil den önskade leveransdagen tar jag hjälp av vår lokala Nykarlebud så att mottagaren kan njuta av blommorna på rätt dag.

Floristgaraget matinn.JPG
bottom of page