Vem är det som jobbar i Floristgaraget?

Ja det gör jag, Sandra Neuman, utbildad florist och trädgårdsmästare inom blomster och handel. Jag är en kreativ, uppfinningsrik och social person som älskar färgen grönt och tycker att ogräsrensning är avkopplande.

För tio år sedan flyttade vi in i ett hus på Källbacken. Ett hus med en gård där vi sedan dess har grävt, planterat, radat stenar, odlat grönsaker och trivts. Redan då fantiserade jag om att en dag kunna ha en gårdsbutik av något slag i det röda gamla uthuset.

Jag vill alltid sträva efter att använda så miljövänliga material som möjligt i mitt arbete. Buketter packas av den orsaken endast i papper. Jag är löjligt förtjust i att sortera skräp och återbruka det som ser ut att kunna användas på nytt.

När jag köper in snittblommor sätter jag alltid extra fokus på var blommorna är odlade. Mycket av våra snittblommor odlas i Nederländerna, Italien och Spanien. Men så är mycket också importerat från Sydamerika och Afrika och de blommorna väljer jag gärna bort om jag kan.

Jag vill att du som väljer att handla från Floristgaraget ska veta att det är en mycket harmonisk, glad och stressfri människa som jobbar här.

Ett lugnt tempo i vardagen är nyckeln till genomtänkta och personliga binderier.

Att välja rätt snittblommor till rätt ändamål är A och O för att få en hållbar bukett.

Det är stor skillnad på valet av krukväxter beroende på hur du bor och om du tycker om att vattna eller helst struntar i det.

©2020 av Floristgaraget.