top of page

Bröllop & Blommor

Hur och när tar vi kontakt?

För att försäkra oss om att ert speciella datum är tillgängligt rekommenderar jag att ni tar kontakt med mig i god tid. Gärna 12-6 månader i förväg

Speciellt under högsäsongen blir det snabbt fullt i min bokningskalender så det är rent av nödvändigt att vara ute i god tid.

Jag vill också säga att jag tycker att det är jätteroligt att ni valt att kontakta mig för det här ärofyllda uppdraget. Tack!

Var börjar planeringen?

Nu när vi har säkerställt att ert datum är ledigt och vi har bokat in er kan vi börja planeringen på riktigt!

Först brukar jag försöka ta reda på om ni redan nu har några tankar om färger, blommor eller stil på buketten. Kanske ni också har sparat bilder på några favoritbuketter?

Om inte så brukar jag be brudparet plocka ihop bilder på de brudbuketter som tilltalar och i nästa steg välja ut de man gillar allra mest. På det viset ser jag som florist ganska bra vilken form och vilka färger och blommor som kunde passa er.

Går det att planera online?

Hur vi planerar är upp till er. Det går jättebra att planera brudbukett och arrangemang med mejl och då använder jag mig mycket av bilder och inspiration boards för att säkerställa att jag har förstått vad ni är ute efter.

Har ni möjlighet och hellre vill planera öga mot öga går det jättebra att komma hit till Floristgaraget. Vi bokar in en tid som passar oss båda och fortsätter planeringen då.

Vad kostar en brudbukett?

Det är omöjligt att säga vad en brudbukett kostar. Priset grundas bland annat på hur stor och avancerad buketten är, vilka blommor det finns i den och om det är säsong för de blommorna.
Grovt sagt kan en brudbukett kosta allt mellan 50 och 300€
 

Nu är dagen här, när kan vi hämta?

Alla bröllopsbinderier görs dagen före bröllopet. Då hinner buketten stå svalt och dra vatten och håller på det viset också bättre under själva bröllopsdagen

Vill ni hämta redan kvällen före är det också möjligt. Då behöver ni själva ha möjlighet att förvara buketten i ett svalt utrymme över natten (ca 8-10°C)

Portfolio

Ta en titt på fler brudbuketter i min portfolio!

bottom of page