top of page
  • Skribentens bildHejsandra

48 h

Nu sitter vi äntligen här. Två vuxna, två barn och en stor hund intryckta med packningen i bilen. Mannens semester är slut och de två kommande dagarna är mina två sista "semesterdagar". Och äntligen synkar dexcombytet med en helg så att jag kan bada bastu med resten av familjen.


För andra året i rad har jag som egenföretagare inga traditionella semesterveckor på sommaren. Någon dag nu som då när det passar in, och så de viktiga villadagarna. På lördag ska bilen vara packad och alla redo för avfärd klockan 13 när jag stänger garaget. Vi har inte lyckats med den bravaden en enda gång i år så vi får helt enkelt försöka nå perfektion nästa sommar istället.


48 timmar. Det är ungefär så lång min semestertid är per vecka i juli. Det blir 10 heliga villadagar. När vi kommer till Oravais och har stannat för att handla mat och den obligatoriska glassen är det en halvtimme kvar till villan. Då kan jag börja slappna av, och ladda om.16 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page