top of page
  • Skribentens bildHejsandra

Nej till gymkort

Det smälter, men det smälter helt enkelt inte tillräckligt fort för oss som redan har väntat 8 månader på våren och ett nytt trädgårdsår. Jag känner mig nästan desperat efter att få peta ner frön, bygga nya jordbäddar och framför allt få äta grönt igen.

Desperata människor är också väldigt effektiva människor.


Jag lovar att jag inte frös särskilt mycket efter att ha skyfflat fram alla mina odlingslådor. Nu känner jag mig nöjd över kvällens trädgårdspass som bidrar till att jag kan börja odla tidigare och vitlöken kan ta sig upp ur jorden.

Att se odlingslådorna (eller iallafall kanterna av dem) och trampa ner snön lite runtom inger en förhoppning om att det ska bli en sommar ändå. Vi lär vara åtminstone 4 veckor efter i år jämfört med tidigare år, men förhoppningsvis får vi tillbaka de varma veckorna i slutet av sommaren istället. Nästa vecka utlovas det förresten många, många plusgrader, så då blir det översvämning istället!


3 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page