top of page
  • Skribentens bildHejsandra

På Strömsö

För några veckor sedan bytte jag ut en arbetsdag i Floristgaraget mot en arbetsdag i Strömsö-villan. Det var på alla sätt en fantastisk dag med solsken utanför fönstren och glada mänskor i huset. Fastän jag inte känner mig bekväm varken med att prata mer standard-aktig svenska eller att befinna mig framför kameran så gick allt bra... Ja precis som på Strömsö!


Nu i helgen sändes avsnittet både på tv och på arenan. När jag och min floriststuderande tittade på lördag blev jag full i skratt när jag upptäckte mitt "Tadaa!" i en scen. Det är ett mycket typiskt Sandra-uttryck och passade mycket bra in i stunden.


Min favorit av de tre arrangemangen är ändå äggskalskransen. Du kan göra så mycket roligt med den när du väl har limmat ihop de små vaserna. Jag tror bestämt att jag ska pyssla ihop en sådan åt mig själv också inför nästa veckaBilder: Carina Ahlskog/Yle


Påskavsnittet kan ses på arenan.yle.fi och tillhörande artikel med fördjupade beskrivningar finns att läsa på svenska.yle.fi (båda länkarna styr dig direkt till respektive sida).

50 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page