top of page
  • Skribentens bildHejsandra

Uppladdning och återhämtning på ett grönt sätt


När jag säger att jag ska försöka ha en ledig dag och ladda upp inför tyngre dagar, så kan det ändå hända att det blir till något helt annat. Det slutade med att jag hade tillbringat nästan hela torsdagen utomhus, pysslande med än det ena än det andra. Men det gjorde gott åt själen.

Mina blomsterkål har växt med bravur så nu fick de komma ut i växthuset i lite större krukor för att kunna fortsätta i samma takt. Samtidigt passade jag på att plantera om kålen jag kallsådde i växthuset i början av mars och sätta greklands-tomaterna i egna krukor. Där och då trodde jag att det räckte med utomhussysslor, men jag förberedde en jordärtskock-odling och rensade jord ännu efter det. Det är så svårt att sluta när man en gång har börjat och vädret är nice.

Nu är äntligen morsdagshelgen förbi (det FÅR man säga om man jobbar i blomsterhandel) så att jag kan inta ett någorlunda normalt vardagsflow igen. För mig tar det ett par dagar att återhämta mig från de mer intensiva dagarna, så lagom till nästa helg ska jag väl vara igång. Tills dess kan jag sitta i min nya häng-stol inomhus (den ska vara på verandan sedan) och läsa en spännande bok.


1 visning

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page