top of page

Buketter av olika slag

Redan när man väljer att utbilda sig till florist är det ofta själva binderiet man attraheras av. Det är en konst att välja material, färger och former för att sedan komponera ihop en bukett enligt önskemål. Jag har sedan barnsben sagt att jag ska bli konstnär och nu har jag verkligen hittat min sätt att uttrycka kreativiteten.

Floristgaragets nisch har ända sedan start varit buketter och binderier av olika slag. Därför kan jag sätta all tid till att planera, hantera och med noggrannhet binda ihop buketter enligt dina önskemål. Varje bukett är unik, bunden med känsla och ett resultat av många års erfarenhet.

Utbudet av snittblommor är litet, exklusivt och förnyas flera gånger per vecka. Blommorna är noggrant utvalda från certifierade odlingar och alltid enligt säsong. Mitt sätt att jobba gör att Floristgaragets buketter är omtyckta i hela nejden för sin långa hållbarhetstid.

Hållbarhet är en av Floristgaragets viktigaste grundvärderingar och något som företaget har jobbat med på olika sätt ända från start.

Här är tre exempel på hållbara val

  • Vi odlar egna snittblommor som förutom att bli buketter också gynnar pollinatörer och ger oss vardagsglädje

  • Vi återanvänder förpackningsmaterial från importerade blommor, allt från papper och plast till gummiband.

  • Vi erbjuder miljövänliga alternativ vid blombud.

Läs mer om vårt hållbarhetstänk här!

Önskar du få buketten levererad till mottagaren? 

Med Floristgaraget är det möjligt med

blombud under de flesta av veckans dagar

Blombud sommarpioner.JPG

Floristens val

Jag brukar börja med att fråga efter dina önskemål. Vill du att jag använder specifika färger eller blommor, är mottagaren är en man eller kvinna, äldre eller yngre. På så vis får jag som florist lite insikt i hur mottagaren är och vad hen skulle kunna uppskatta.

När du inte är riktigt säker på hur du vill att din bukett ska se ut kan du alltid låta floristen välja blommor. Då behöver du inte göra några andra val än att ge ditt förtroende och ange din budget.

Priset varierar förstås, men en medelstor bukett är ungefär 25-35€

konstnärlig bukett.JPG

Sätt ett tema på buketten!

Gillar mottagaren att baka? Är buketten ett tack till kattvakten eller en uppvaktning till handarbetaren?

Att välja ett tema på buketten är ett roligt sätt att baka in presenten. Eller helt enkelt bara göra buketten ännu mer personlig genom att lyfta fram mottagarens intressen.

Den här typen av bukett brukar vara de mest utmanande att göra, men också bland de roligaste.

Cupcake bukett.jpeg

Veckans bukett & Prenumeration

För dig som vill ha blommor på bordet inför helgen men inte har tid att komma in till Floristgaraget är en bukettprenumeration ett utmärkt alternativ.

Du väljer själv under hur lång period du vill prenumerera på veckans bukett och om du vill ha den levererad varje eller varannan vecka (torsdag- eller fredagkväll).

Priserna på veckans bukett är 20€, 30€ eller 40€

Prenumerationer på minst en månad bjuds på kostnadsfri hemleverans. Gäller endast inom centrum

Veckans bukett.JPG
bottom of page