top of page
  • Skribentens bildHejsandra

Ger du blommor på farsdag?

Blommor till farsdag eller inte blommor till farsdag. Det är frågan vi alla ställer oss så här dagarna innan farsdagshelgen. Egentligen är väl männen också värda blommor lite nu som då, lite som vi kvinnor "ska ha" ibland.


Farsdag tillhör inte precis de största högtiderna inom floristbranschen. Men jag tycker helt klart att fler borde överväga att uppvakta med lite blommor (om inte annat så får man själv välja blommorna som kommer stå på bordet).

Problemet är kanske att män i allmänhet inte uppskattar blommor på samma sätt som kvinnor… och det är svårt att hitta på något motsvarande att uppvakta männen med. Jag skulle kunna baka och överraska min man på det viset… men då skulle disken också riskera att bli hans. Är det inte blommor så blir det kanske lätt något sött eller mer alkoholhaltigt gott.


En del kanske inte alls uppvaktar sina barns pappa på farsdag eftersom det inte är deras pappa... Här står jag lite med benen i båda lägren. Jag tycker inte heller att jag behöver uppvakta min man på farsdag, men samtidigt är han den bästa pappan mina barn kan ha och med tanke på hur mycket han gör för sin familj varje dag är han värd så mycket mer än en blombukett...Hela Holland, minst!16 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page