top of page
  • Skribentens bildHejsandra

Nya rabatter och tidsbristen som alltid tycks överraska

Hur kunde jag någonsin tro att jag skulle hinna skriva blogg samtidigt som jag ska jobba, odla, vara mamma och hustru, semestra och allt det där annat som hör sommaren till? Livet slutar aldrig att överraska :)

Snart når augusti sitt slut och höstmånaden september gör entré. Risken för nattfrost blir bara större och större så nu tänkte jag supernjuta av allt som blommar i odlingen, plocka blommor så att det står vilt till och binda så många buketter som det bara går.


Ja så ska jag gräva en ny rabatt i odlingen också. Ett ställe som kunde klassas som "halvskugga" och som borde vara lagom för en hel del perenner. Hosta, Astilbe och Höstsilverax är exempel på sådana som står i kö för ett bättre läge. Det kan hända att det blir två eller till och med tre om jag orkar som jag planerat. Jag har inventerat odlingen och kollat vad som behöver flyttas, och enligt de noteringarna skulle mängden perenner räcka till minst tre nya rabatter. Men blir det inte i år så blir det ett annat år!
Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page