top of page
  • Skribentens bildHejsandra

Odlarfloristens anteckningar börjar nu

Med ungefär 20 år som bloggare i bakfickan kan jag inte bara lämna det nöjet för karriären. De senaste åren har jag skrivit texter på sevendays, men nu som företagare blir det inte satt så mycket krut på den delen.


Nu har jag alldeles snart varit företagare i ett helt år. Har jobbat in mig, fått en stadig kundkrets och sörjer lite att jag inte har dokumenterat det första året. Lite som när barnen kom till världen. Jag önskar att jag hade haft tid att skriva ner när de tog de första stegen, sa sina första ord och sånt. Men jag var liksom för upptagen med att vara mamma för att ens tänka på att skriva ner.


Jag missade att dokumentera mitt företagsbarns första år. Men nu när jag har lite kött på benen känner jag att jag vill dokumentera floristvardagen på det här sättet. För mig själv, men också för att du ska känna att du vet vem människan som binder dina blombuketter är.


Vad kommer du att få se och läsa här? Det kommer att bli bilder, berättelser, tips, DIY och så får du naturligtvis följa med hur det går att odla snittblommor i Österbotten.


Jag hoppas att du ska tycka att det låter intressant, och att du vill följa med mig på den här resan.


Ha det gott!


164 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page