top of page
  • Skribentens bildHejsandra

Hur gick det med mina tulpaner?

Jag tror att bara de som själv stått med icke satta tulpaner den första november kan förstå lättnaden jag känner. Att få för sig att ta den stadigaste spaden, hacka sig ner till ofrusen mull, och sätta lökar... för att en halvtimme senare bevittna hur snön snabbt täcker in allt. Det man känner då är ren lycka. "Jag hann!"


Det var så att jag gick från att räfsa bort löv från gruset till att plocka in några trälådor, till att hitta grensaxen, till klippa fruktträd, till klippa häcken, till att sätta lökar... Och när jag satte ner de sista lökarna i jorden blev snöflingorna hastigt fler och fler.Klippa ner häck av måbärIdag, dagen efter, har vi 20cm snö och jag har behövt skotta snö för att kunderna ska hitta in till garaget. På lördag förutspås det regn så det kan hända att vi står med bar mark snart igen.

Liknande inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page